Haemme Tampereen Bali Corner -ravintolaan  omistautunutta henkilöä, jolla on aasialaisen ruoanlaiton tuntemusta (indonesialaisen keittiön tuntemus plussaa). Sovit hyvin joukkoomme, jos rakastat oppia uusia asioita, kommunikoit hyvin ja olet järjestelmällinen.

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään 1 vuoden kokemus keittiötyöstä. Työhön kuuluu joitain asiakaspalvelutehtäviä, joten suomen kielen tuntemusta toivotaan. Muuten työkielemme keittiössä on englanti. Olemme monikulttuurinen tiimi, joten hakijan tulee kyetä työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä.

Meillä on pieni keittiö, joten edellytämme hakijalta kykyä sopeutua pieneen tilaan sekä kykyä organisoida ja käyttää tilaa tehokkaasti. Välillä on työskenneltävä nopeasti, joten paineen alla työskentely, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne kuuluvat työhön.

Toivomme hakijalta hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Hän pystyy sekä antamaan että vastaanottamaan rakentavaa palautetta. Toivomme myös seuraavat:

  • Hygieniapassi (pakollinen) + anniskelupassi (eduksi)
  • B-ajokortti on eduksi

Bali Corner on työpaikka, joka kannustaa ja tukee työntekijöitään. Arvostamme työntekijöidemme näkemyksiä ja ehdotuksia. Ruoan ja asiakaspalvelun lisäksi intohimomme on työntekijöidemme työurien kehittäminen. Olemme kiinnostuneita heidän hyvinvoinnistaan töissä ja sen ulkopuolella. Tuemme työntekijöitä perehdytyksen ja koulutusten kautta sekä kannustamme avointa kommunikointia.

Jos tämä kuulostaa sinusta hyvältä, laitathan meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@balicorner.fi tai info@gado-gado.fi.  Me odotamme innolla yhteydenottoasi!

Terveisin,

– Bali Cornerin väki

Welcome to Bali Corner!

Maanantaista-Perjantai

11:00 -16:00

lounas buffet

Maanantaista-Perjantaisin 11:00-16:00

Saturday

11:00-18:00

Lauantaina Vegaaninen brunssi

11:00-16:00

On public holidays the restaurant is closed.

Huom! Ravintolan keittiö menee kiinni 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Pyydämme ystävällisesti kaikki paikan päälle tulevia asiakkaita saapumaan ravintolaan viimeistään 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Noutotilauksia otetaan vastaan sulkemisaikaan asti.

All rights to changes on this website are reserved.

Contact Us

Phone

+(358) 45 356 4335

E-mail

info@balicorner.fi

Address

Ilmarinkatu 8, 33100 Tampere.

We are located on Tammelantori Square near K-Market Mestari.

 

en_GBEnglish (UK)